среда, 4 мая 2022 г.

 "Мій Клас 11-А"
Дорогі діти, шановні батьки! Цьогоріч 8 травня ми відзначаємо одну з найкрасивіших і найважливіших дат  - День МАТЕРІ. Щиро вітаю всіх матусь учнів нашого класу з прийдешнім святом! Бажаю в цей день і завжди відчувати гордість від того, що ви - мами , а ваші діти хай щодня допомагають Вам у цьому переконуватись!
***************************************
День матері – міжнародне свято, яке в різних країнах святкують в різні дні, хоча найчастіше ця подія припадає саме на квітень-травень, коли природа оживає, навколо квітнуть запашні квіти, а тому це найкращий час, щоб привітати найдорожчу нам людину - маму.
Зазвичай, діти готуються до цього дня заздалегідь. Навіть, найменші українці намагаються потішити матусю своїми малюнками або іншими творчими роботами.У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99. 
***********************************************************************
Діти, звертаюсь сьогодні до кожного з вас! Я подивилася безліч відеопрезентацій, створених вашими однолітками. Ці чудові роботи присвячені мамам. Впевнена, ви б змогли також створити власні відео про своїх мам  і сміливо розмістити їх в Інтернеті: ваші мами цього гідні! 
А можливо, ви привітаєте своїх матусь якоюсь творчою саморобкою, тоді чекаю на фотографії, які стануть підсумком вашого "Майстер-класу"(можна розмістит їх унашій Viber-групі й на блозі).
Ящо я зацікавила вас своєю пропозицією, почніть творити свої шедеври прямо зараз,
 і у День МАТЕРІ ми з радістю і задоволенням насолодимось вашими духовними проєктами - що може бути краще?! 
З повагою, класний керівник.

Комментариев нет:

Отправить комментарий